ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΙΣΣΩΝ

Μια συσκευή κατασκευασμένη από Έλληνες με τη συνεργασία μελισσοκόμων έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατό ποιο εύκολη στη χρήση αλλά και αποδοτική.

Είναι κατασκευασμένη στις διαστάσεις των πλαισίων για να τοποθετείται μέσα στην κυψέλη και να συλλέγει όσο το δυνατό καθαρότερο προϊόν απαλλαγμένο από τη σκόνη του περιβάλλοντος, ξένα σωματίδια, αλλά και τις μεγάλες ποσότητες γύρης που έχει παρατηρηθεί να περιέχει το προϊόν άλλων συσκευών που τοποθετούνται εξωτερικά της κυψέλης.

Είναι αυτόνομη, χωρίς εξωτερικά καλώδια και εξαρτήματα, γιατί λειτουργεί με δυο μπαταρίες 2Α οι οποίες εξασφαλίζουν την λειτουργία της για μεγάλο χρονικό διάστημα (ανάλογο με τη χρήση της συσκευής).

Είναι διπλής ενεργής όψης με αποτέλεσμα να λειτουργεί σαν δυο συσκευές ταυτόχρονα εξασφαλίζοντας μεγαλύτερες ποσότητες προϊόντος στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Η συσκευή διαθέτει δυο θυρίδες, μια εκ των οποίων φέρει το ηλεκτρονικό κύκλωμα και δεν θα πρέπει να ανοίγεται προς αποφυγή βλαβών, και μια δεύτερη όπου βρίσκονται οι μπαταρίες τις οποίες μπορούμε εύκολα να αντικαταστήσουμε. Επίσης στο άνω μέρος της συσκευής βρίσκονται, ο διακόπτης με τον οποίο θέτουμε τη συσκευή σε λειτουργία αλλά και μια ενδεικτική λυχνία (LED).

Η συσκευή διαθέτει εγγύηση ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς, για το ηλεκτρονικό μέρος εφ όσον αυτό δεν ανοιχτεί. Η εγγύηση δεν περιλαμβάνει βλάβες που έχουν προκληθεί από θραύση, υγρά, η κακή γενικά χρήση
Links


Στην TV
melissokomia.com
melissokomos.com
bee2bee.gr
Ενδιαφέρον άρθρο